Wethouder meet eigen fitheid

15 oktober 2009

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 17 oktober legt wethouder Ronald van der Horst als eerste een fitheidstest af tijdens de start van het sport- en beweegproject Fifty Fit. Het doel van dit project is om zoveel mogelijk mensen in de leeftijdsgroep van 55-65 jaar te stimuleren meer te gaan bewegen, en zo te werken aan een actieve leefstijl. Het evenement vindt plaats in de Develhal aan de Parklaan.

De gemeente biedt, in samenwerking met Sportservice Zuid-Holland, inwoners in de leeftijd van 55-65 jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan het Fifty Fit project. Alle inwoners van Zwijndrecht in genoemde leeftijdscategorie worden de komende jaren benaderd.

Bij de fitheidstest in de Develhal is ook een arts aanwezig, aan wie vragen over verantwoord bewegen gesteld kunnen worden. Kosten voor de test zijn € 3,50. De fitheidstest wordt gevolgd door een gevarieerd introductieprogramma ‘bewegen’ van twaalf weken, waarna de deelnemers nog 30 weken kunnen blijven sporten tijdens het vervolgprogramma. Na anderhalf jaar vindt een tweede en afsluitende fitheidstest plaats.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Ina van der Sar van Sport Service Zuid-Holland, telefoonnummer (0174) 244 940 en e-mailadres ivandersar@sportservicezuidholland.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.