Handballers SV Conventus komen net tekort

26 oktober 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Tijdens de openingsdag van het 2009-2010 zaalseizoen kwamen de handballers van SV Conventus net tekort voor de overwinning. Zowel het eerste team van de heren senioren als het eerste team bij de dames leken kans te maken op de eindoverwinning, maar moesten in de tweede helft de meerdere erkennen in hun tegenstander.

Conventus Heren 1 bond op eigen veld de strijd aan met Gemini uit Zoetermeer. Ondanks sterke tegenstand wisten de Zwijndrechtse heren in de eerste helft stevig stand te houden en met een 14 – 15 stand in rust leek nog alles mogelijk te zijn. In de tweede helft slopen er echter kleine foutjes in de aanval Conventus, waarna er met 24 – 31 werd verloren.

Spelend tegen het Haagse Hellas opende het Dames 1 team ijzersterk en leidde de westrijd tijdens de rust zelfs met 6 – 4. Als gevolg van een gebrek aan geluk bij de afrondingen werd het team van coach José Narvaez in de tweede helft gepasseerd en liet de achterstand oplopen tot 8 – 10. Na een doelpunt in de voorlaatste minuut zetten de dames nog alles op alles om een gelijkspel in de wacht te slepen, maar dit bleek tevergeefs. De eindstand bleef steken op 9 – 10.

Meer succes was er voor het tweede herenteam van Conventus, dat met 38 – 31 Achilles wist te verslaan. Conventus Dames 2 kwam met een 7 – 8 uitslag net als het eerste team één punt tekort voor een gelijkspel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.