Albatros maakt zich op voor interland

26 oktober 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Waar enkele teams nog een veldwedstrijd hadden, trainde de selectie van Albatros deze week alweer in de zaal. Albatros maakt zich op voor de oefeninterland a.s. zaterdag tegen het Londense BEC. Oud Albatrosspeler Jeroen Suijker maakt deel uit van de selectie van BEC en organiseerde deze interland. Een primeur bij deze wedstrijd is de invoering van de schotklok. Naast een oefeninterland neemt Albatros op 6 en 7 november deel aan het Vogeltoernooi. Het Vogeltoernooi wordt georganiseerd door Albatros. Naast Albatros zullen ook KVS, Kinderdijk en Verde in actie komen.

Terwijl de selectie zich alweer richt op het zaalseizoen, moesten Albatros 4 en A2 nog vol aan de bak.

Albatros A2 speelde tegen HKC A1. De eerste helft wisten beide ploegen maar moeilijk tot scoren te komen. Het eerste doelpunt aan de kant van Albatros viel pas in de 30e minuut van de eerste helft. De ruststand was 2-1 in het voordeel van HKC. Na rust werd het al snel 2-2 en via een 3-3 kon Albatros in de tweede helft makkelijk weglopen. De eindstand was 3-8. Albatros A2 is door deze overwinning medekoploper!

Het vierde senioren team staat ongeslagen bovenaan en kon vandaag de koppositie versterken in en tegen Maassluis (4). Beide ploegen zouden elkaar eerder dit seizoen treffen, maar door het gebrek aan een arbiter was de wedstrijd uitgesteld. Bij aankomst in Maassluis leek het erop alsof er wederom geen scheidsrechter aanwezig was. Echter, een aantal minuten voor de aanvang van de wedstrijd werd de scheidsrechter gesignaleerd en konden beide ploegen zich opmaken voor de wedstrijd. In het begin van de wedstrijd speelde Albatros moeizaam. Maassluis kon goed aanhaken en kwam zelfs meerdere malen op voorsprong in de eerste helft. Met een stand van 3-4 in het voordeel van Albatros gingen beide ploegen rusten.  Vlak na rust wist het 4e uit te lopen naar een voorsprong van 4 punten. Maassluis probeerde nog wel aan te sluiten maar Albatros gaf de overwinning niet meer uit handen. Eindstand 8-10. Albatros 4 staat na 6 wedstrijden ongeslagen aan kop. De nummer twee volgt op 4 wedstrijdpunten. Een goede uitgangspositie voor de 2e helft van het veldseizoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.