Afsluiter lekt op Kijfhoek

26 oktober 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 46-jarige rangeerder uit Oostvoorne is op vrijdagmiddag 23 oktober onwel geraakt bij het rangeercomplex Kijfhoek aan de Develsingel in Zwijndrecht. De man inspecteerde zijn trein toen hij zag dat er bij een andere trein een afsluiter licht lekte. Deze wagon was op leeg maar moest nog gereinigd worden. De 46-jarige kreeg wat druppels chemische stof op zijn hand en raakte onwel waarna ambulancepersoneel de man ter controle naar het ziekenhuis bracht. De afsluiter werd afgedicht door medewerkers van ProRail. De brandweer en de milieudienst gingen na de melding ook ter plaatse, hun inzet bleek niet nodig.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.