Leerlingen LOC op zoek naar geschiedenis van Zwijndrecht.

09 november 2009 door Ad van Herk
Leerlingen LOC op zoek naar geschiedenis van Zwijndrecht.

ZWIJNDRECHT - Stichting De LuiaardVrouwe is samen met studenten van het LOC in zwijndrecht een project gestart. Het project is ontstaan vanuit het boek “Aan de lange weg” van Meurs A.M. In dit boek staan persoonlijke verhalen van bewoners die van 1940 tot 1980 aan de lange weg van Veldhoven hebben gewoond. Nu is het de bedoeling dat ook van Zwijndrecht en Hendrik – Ido- Ambacht een mooi boek wordt geschreven met hierin persoonlijke verhalen en foto’s van de periode van 1940 tot 1980.

Hiervoor zijn wij opzoek naar mensen die over deze periode leuke, spannende maar ook minder leuke herinneren, gebeurtenissen en anekdotes met ons willen delen. Deze zullen verwerkt worden in een persoonlijk portret en onderdeel worden van het boek.
U kunt zich opgeven tot 30 november 2009.

Wilt u uw verhaal met ons delen en u opgeven voor een interview of wilt u nog meer informatie, dan kunt u contact opnemen met: D.M. Gooijer via telefoonnummer 06-48264423 of per e-mail dmgooijer@upcmail.nl

Stichting de LuiaardVrouwe werd opgericht op 12 mei 1989 te Dordrecht ter verwezenlijking van de artistieke ideeën van Patrizia Filia. Haar werk vormt van de LuiaardVrouwe de ziel. In de persoon van regisseur, schrijver en artistiek leider geeft ze haar artistieke visie gestalte en vertaalt ze deze in haar theaterproducties. Voor meer informatie over Stichting de LuiaardVrouwe verwijs ik naar de website www.deluiaardvrouwe.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.