Fietsers nu iets veiliger op Officiersvliet

13 november 2009
Fietsers nu iets veiliger op Officiersvliet

ZWIJNDRECHT - Nadat er meerdere malen aanrijdingen zijn geweest op de Officiersvliet in Zwijndrecht tussen fietsers en auto's, hebben de bewoners rondom de Officiersvliet erop aangedrongen dat er wat veranderd zou worden. Nu is er een tekening/waarschuwing op het wegdek gemaakt voor de automobilisten "let op overstekende fietsers". Denk u dat dit zou helpen om de aanrijdingen tegen te gaan?

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.