Buitenruimte nieuwe en gerestaureerde gemeentehuis afgerond

01 december 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Peter van Steekelenburg, wethouder Ruimtelijke Inrichting, plantte dinsdag 1 december 2009 een boom bij het oude raadhuis ter gelegenheid van de afronding van de werkzaamheden aan de buitenruimte rond het nieuwe en gerestaureerde gemeentehuis.

Met de planten van de boom in het plantsoen aan de Burgemeester de Bruïnelaan is de inrichting van de buitenruimte rond het nieuwe gemeentehuis klaar. De bordessen bij de ingangen van het gerenoveerde oude raadhuis zijn aangelegd. De ingang van het oude  raadhuis is bovendien voorzien van een invaliden oprit. De werkzaamheden aan de lange bank langs de vijver op het Raadhuisplein zijn vorige week afgerond.
In de maand december wordt in het kader van de actie Jingle Bells een grote verlichte kerstboom op het Raadhuisplein geplaatst.

Aanbieding architecuurplaquette
VORM Bouw B.V., de bouwer van het gemeentehuis, overhandigt donderdag 3 december 2009 om 14.30 uur een architectuurplaquette aan wethouder Peter van Steekelenburg. De plaquette is een initiatief van het Nederlands Architectuurinitiatief om de interesse in architectuur te stimuleren. Op de plaquette staan de architect, de bouwer en de openingsdatum van het  nieuwe gemeentehuis vermeld. Plaquette zal een aansprekende plaats krijgen  in het gemeentehuis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.