Geslaagden reanimatie- en AED cursus

01 december 2009 door Ad van Herk
Geslaagden reanimatie- en AED cursus

ZWIJNDRECHT - Op maandag 30 november heeft een groep mensen uit de gemeente "In Hem Kracht" deelgenomen aan de cursus reanimatie. Ze zijn geslaagd voor AED bij volwassenen en reanimatie bij kinderen en baby's.

Op de foto staan de mensen die de kinder- en babyreanimatiecursus gedaan hebben met de instructeur (3e van links). Deze cursus was een eigen initiatief van één van de gemeente leden, die ook alles georganiseerd heeft.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.