Beschonken vrouw rijdt tegen lantaarnpaal op de Develweg

14 december 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 31-jarige vrouw uit Zwijndrecht is in de vroege ochtend van zondag 13 december door de politie aangehouden na doorrijden na een ongeval. Ze reed op de Develweg tegen een lantaarnpaal, daarna reed ze door.  Een getuige alarmeerde de politie. Agenten traceerden haar in de Roerdompstraat waar ze al slingerend over de weg reed. Ze werd aangesproken maar weigerde een blaastest te doen. Ze werd aangehouden. Hiertegen verzette zij zich en provoceerde de agenten. In het bureau wilde ze nergens aan meewerken. Uiteindelijk is ze onder controle gebracht en heeft een ggd-arts bloed afgenomen om te bezien of en hoeveel alcohol ze had genuttigd ten tijde van de autorit en aanrijding. Haar rijbewijs is voorlopig ingevorderd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.