Ondanks sneeuw gratis warme chocomel

17 december 2009

ZWIJNDRECHT - Het was weer een gezellige actie van de marktlieden op de kerstmarkt in Dordrecht, maar ook in Zwijndrecht werd de actie gratis warme chocomel  gewaardeerd.  In Zwijndrecht was de sneeuw een tegenvaller in de opkomst van publiek en marktlieden. Op zich was dat niet zo gek omdat de voorspelde sneeuw ook gepaard ging met verwachtte files. Het was wel jammer voor de chocomel actie die door het aanwezige publiek bijzonder gewaardeerd werd. Zelfs een Amerikaanse bezoekster kon de smaak waarderen en nam de traktatie met graagte aan.

In Dordrecht op de Kerstmarkt was het al die dagen bijna niet aan te slepen. Er stond een hele rij te wachten om de gratis versnapering in ontvangst te nemen. Het is een leuke en positieve actie van de gezamenlijke marktlieden die niet alleen door het publiek maar ook door marktlieden zelf wordt gewaardeerd als afnemer. De markt laat zich op deze manier van een leuke kant zien: weer of geen weer, de markt gaat gewoon door.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.