Peuterspeelzaal Bobo organiseert intercultureel kerstfeest

18 december 2009
Peuterspeelzaal Bobo organiseert intercultureel kerstfeest

ZWIJNDRECHT - Op de locatie Balistraat vierden peuters en ouders op woensdag 16 december 2009 gezamenlijk kerst. Het kerstfeest van deze peuterspeelzaal van Kinderopvang Bobo had een intercultureel karakter. De ouders kwamen hun peuter op deze bijzondere dag vergezellen en samen maakten ze kerststukjes. In de kring zongen peuters en ouders traditionele kerstliedjes. De feestochtend werd afgesloten met een intercultureel kerstbuffet. Ouders hebben geholpen bij de samenstelling en bereiding van al het heerlijke en bijzondere eten.      

De peuterspeelzalen van Kinderopvang Bobo en locaties voor Hele dagopvang en Buitenschoolse opvang besteden allemaal veel aandacht aan Kerstmis. De invulling kan per locatie anders zijn. Kinderopvang Bobo speelt in op de behoefte van de locatie en sluit waar mogelijk aan bij de kerstviering en wensen van de basisschool. Op de locatie Balistraat is het idee ontstaan om samen met de ouders, een intercultureel kerstfeest te organiseren. Op 17 december 2009 schoven peuters, ouders en leidsters aan voor een bijzonder kerstdiner. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.