Sneeuwpret

21 december 2009 door Ad van Herk
Sneeuwpret

ZWIJNDRECHT - 21 december 2009 - Heel Nederland en dus ook Zwijndrecht is flink ondergesneeuwd. In zo'n 20 jaar tijd is er niet meer zo veel sneeuw gevallen als deze week. Zwijndrecht is voor haar doen ook rijk voorzien met een laag van zo'n 20 cm.

Vooral de kinderen hadden veel sneeuwpret en waren nog tot laat aan het buiten spelen. Gelukkiig is de kerst vakantie al begonnen.

 


Nijhoffstraat, fotograaf: L. Triantos

Jupiterstraat bij nacht

Nijhoffstraat, fotograaf: L. Triantos

Jupiterstraat

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.