Netwerk past ophaalschema aan

22 december 2009

ZWIJNDRECHT -De weersomstandigheden, met name de gladheid, maken de afvalinzameling in sommige wijken en straten onmogelijk of te risicovol. Netwerk neemt daarom een aantal tijdelijke maatregelen.

In moeilijk begaanbare straten of op woonerven wordt geen huisvuil opgehaald. Bewoners kunnen hun minicontainer aanbieden aan de dichtstbijzijnde doorgaande weg. Op doorgaande wegen komen de vuilniswagens de containers wel legen.De grofvuilafspraken voor dinsdagmiddag 22 en woensdag 23 december vervallen. Netwerk neemt hierover persoonlijk contact op met de betreffende bewoners.

Ook het ophalen van oud papier en karton in de avonduren vervalt deze week.Deze maatregelen zijn van kracht zolang de gladheid aanhoudt. Zodra wegen weer begaanbaar zijn, zet Netwerk extra mankracht en materieel in om al het huisvuil alsnog in te zamelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.