Kerncijfers Drechtsteden op een rij

22 december 2009

DRECHTSTEDEN - Wist u dat de Drechtsteden samen 263.065 inwoners hebben? En dat er sinds 2005 ruim 4.000 woningen bij zijn gebouwd? Er staan bijna 114.000 auto’s voor de deur. En de bibliotheken lenen jaarlijks bijna twee miljoen boeken uit. Dit en meer vindt u in het boekje Kerncijfers Drechtsteden 2009.

Het Onderzoekcentrum Drechtsteden heeft de zes Drechtstedengemeenten statistisch in beeld gebracht. In een handzaam boekje staan de belangrijkste kerncijfers van Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht bij elkaar. Er staan cijfers in voor elke Drechtstedengemeente apart én totaalcijfers voor alle Drechtstedengemeenten samen.

U kunt het boekje downloaden op www.onderzoekcentrumdrechtsteden.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Onderzoekcentrum Drechtsteden via telefoonnummer (078) 620 6525 of via ocd@drechtsteden.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.