Openingstijden gemeentehuis rond de feestdagen

22 december 2009

ZWIJNDRECHT - Het gemeentehuis is gesloten op eerste en tweede kerstdag (24 en 25 december 2009) en op nieuwjaarsdag (1 januari 2010). Op andere werkdagen, waaronder zaterdag 2 januari, is het gemeentehuis gewoon open voor het aanvragen of afhalen van uw producten. Ook rond de feestdagen kunt u reisdocumenten en rijbewijzen binnen vijf werkdagen afhalen.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.