Hennepkwekerij ondekt na brand in woning

23 december 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - In een flatwoning aan de Saturnusstraat is in de ochtend van woensdag 23 december brand ontstaan. De brandweer bluste de brand, waarna in de woning een hennepkwekerij werd ontdekt met ongeveer 500 planten. Hierop werden de 24-jarige hoofdbewoner van het pand en een andere aanwezige verdachte, een 23-jarige man uit Utrecht, aangehouden. Bij de brand raakte niemand gewond. De bewoners van een aantal omliggende woningen werden tijdelijk opgevangen in het politiebureau van Zwijndrecht. Zij konden na ventilatie van hun woningen weer huiswaarts. De twee verdachten zijn ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.