Albatros kan terugkijken op een geslaagde Gerard Los Vaardigheidsdag

26 december 2009 door Ad van Herk
Albatros kan terugkijken op een geslaagde Gerard Los Vaardigheidsdag

ZWIJNDRECHT - Afgelopen woensdag 23 december heeft bij de korfbalvereniging Albatros de 4e Gerard Los Vaardigheidsdag plaatsgevonden. Deze werd dit jaar voor het eerst in de zaal gehouden vanwege het drukke programma in de zomermaanden.
Het organiserende FOCUS kon met een deelname van 123 korfballers terugkijken op een geslaagde dag die qua nieuwe opzet zeker voor herhaling vatbaar is. Met name in de ochtenduren was het door de deelname van de allerjongsten van de club wel erg hectisch in de Develsteinhal. ’s Middags was de B- en C-jeugd aan de beurt en ’s avonds was er een kleine groep A-junioren actief samen met de spelers van het G-team.
Greet Los, de echtgenote van de in 2007 overleden erevoorzitter Gerard J. Los, deelde maar liefst op drie momenten medailles en bekers uit aan de vaak supertrotse winnaars. De welpen kregen allemaal een medaille voor hun enthousiasme! De korfballers moesten telkens gedurende één minuut korfbalvaardigheden als doorloopballen, snel- en verdoelen, strafworpen en rooswerpen uitvoeren en kregen daar uiteindelijk een eindscore voor. De hoogste score van de dag kwam op naam van B-speler Mattijs Punt.
Mattijs is overigens één van de drie Albatrossers die is gekozen in het regioteam van Alblasserwaard. Bij de A-jeugd is er een plaats voor Alex Kok en in de B-ploeg (onder 16), die getraind wordt door de Albatrossers Remco van der Graaf en Edward Zoutewelle, behoren Marcella Hoogendoorn en Mattijs Punt tot de laatste 12 spelers. Op dinsdag 29 december spelen zij mee op het jaarlijkse regiotoernooi in de PKC-hal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.