Oud-leden gezocht van Voetbalvereniging SC Bakestein

05 november 2009

ZWIJNDRECHT - George Reppel en Ton Leuver zijn op zoek naar oud-leden van voetbalvereniging SC bakestein om een reunie te organiseren zodat er verhalen en foto's uitgewisseld kunnen worden.

Het was altijd een hele gezellige tijd en vragen zich dikwijls nog af wat er van iedereen is geworden. Wanneer er genoeg belangstellenden zijn, zal men de reunie in januari of in februari 2010 proberen te organiseren. Heeft u hiervoor belangstelling en bent u ooit lid geweest van SC Bakestein neem dan contact op met Ton Leuver 078-6192724 of met George Reppel, email: georgereppel@wanadoo.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.