Veel aanmeldingen voor reunie SC Bakestein

27 december 2009

ZWIJNDRECHT - De oproep die Ton Leuver en George Reppel hebben gedaan aan de oud leden van SC Bakestein is een groot succes geworden.
Liefst 80 personen hebben zich aangemeld, ruim voldoende om er een leuke middag/avond van te maken met elkaar en leuke herinneringen op te halen of oude foto's te bekijken.
De middag/avond is gepland op 16 januari 2010 en zal om 16.00uur beginnen tot zolang het duurt in de avond.

Het zal worden gehouden in Wijkcentrum Xiejezo in de Grote Beerstraat 10. Iedereen die zich heeft aangemeld mag natuurlijk ook zijn/haar partner meenemen.Er wordt wel een bijdrage gevraagd van euro 5,00 voor de hapjes etc. consumptiebonnen zijn te koop bij de ingang. Wie zich nog niet heeft aangemeld kan dit alsnog doen tot 7 januari 2010 bij Ton Leuver tel: 078-6192724 of George Reppel, georgereppel@wanadoo.nl.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.