AQunst start wellness-salon

29 december 2009
AQunst start wellness-salon

ZWIJNDRECHT - Het Zwijndrechtse atelier AQunst heeft haar werkzaamheden verbreed: kunstenares Jeannette Quakkelaar is samen met Ellen Stefess en Mirella Barendrecht gestart met een welness-salon aan de A. van Leeuwenhoekstraat 2.

Men kan er terecht voor o.a. schoonheidsbehandelingen, massages, voetpedicure en voetreflexologie met als motto: "Waar Kunst en Schoonheid elkaar raken!"

Voor meer informatie of een afspraak kan men contact opnemen met Jeannette Quakkelaar via tel. 06 53 53 03 17 of via www.aqunst.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.