Brand in ondergrondse container

31 december 2009 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Woensdagmiddag 30 december heeft aan de Nijhoffstraat een ondergrondse container in brand gestaan. De brandweer kwam ter plaatse en bluste de container. Agenten hoorden vervolgens in de buurt vuurwerk afgaan en troffen daar vier jongens uit Zwijndrecht aan in de leeftijd van 9 jaar tot 11 jaar.

De jongens zijn meegenomen naar het bureau. Na verhoor zijn twee van hen door hun ouders opgehaald. De andere twee zijn na verhoor door agenten thuis afgezet.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.