Albatros begint jaar rustig

04 januari 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Met een klein wedstrijdprogramma bij de jeugd is de  korfbalvereniging Albatros aan het jaar 2010 begonnen. In totaal stonden er op zaterdag 2 januari 16 wedstrijden gepland en de koplopers B4 en C3 maakten geen fout tegen respectievelijk 11-0 tegen Olympia  B1 en 3-10 bij Merwede C2. Ook was er winst voor C5, D3, DM5 en F2.


A.s. zaterdag gaat de zaalcompetitie in volle omvang verder met thuiswedstrijden in de Walburg- en Sophiahal en vanaf 13.45 uur in de eigen Develsteinhal.


Belangrijke uitwedstrijden voor senioren 1 en 2 bij GKV in Gorinchem. De selectie van Michel Koppelaar moet langzamerhand wel wat punten gaan sprokkelen en waarom het jaar niet meteen goed beginnen?? A1 reist af naar Leiden om Pernix A1 te bestrijden en A2 en B1 ontmoeten respectievelijk ONDO (M) A1 (thuis 18.00 uur) en GKV (uit in Gorinchem).

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.