Mishandeling

04 januari 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Voor mishandeling is een 18-jarige jongen uit Zwijndrecht aangehouden. Agenten spraken op zondag 3 januari 2010 rond 03.15 uur een paar jongens. Deze vertelde dat de verdachte iemand had geslagen in een discotheek en een andere jongen bij een winkelcentrum. De politiemensen zagen de 18-jarige rennen bij de Laan van Nederhoven in Zwijndrecht. Een agent ging achter hem aan en met hulp van onder andere pepperspray hield hij de verdachte aan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.