Politici gaan de straat op

15 februari 2010

ZWIJNDRECHT -Groenlinks heeft zin in de toekomst. Op deze website ziet U dat dan ook aan de advertentie. Groenlinks viel ook al op, op Buurtlink.nl waar een actie op touw gezet werd voor het stemmen op de buurvrouw.  Daar verschenen een drietal meldingen waarbij de poster met Laura Kroes en Kees de Keizer respectievelijk nummer een en twee van de lijst in beeld waren en zijn. Voor de Nieuwe lijsttrekster is het een vuurdoop om voor haar partij aan de slag te kunnen. Op de website van de partij kan je het verkiezingsprogramma lezen. Tijdens de verkiezingsdebatten weet zij nu aardig haar mannetje te staan.
Net als veel andere partijen staan erop de verkiezingsposter foto s van lijsttrekkers. Bij Groenlinks is dat dus het duo en bij de CuSGP staat er de fractie op aangevuld met hun familie. Alleen ABZ heeft geen foto van een lijsttrekker op de poster. Het is nu afwachten hoe de kiezer gaat reageren op alle acties die gedaan worden door partijen. Afgelopen zaterdag liepen er overal weer politici op straat om mensen aan te zetten en te gaan stemmen en uiteraard vooral op hun partij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.