Verwijderen van fietsen bij het station

23 maart 2010
Verwijderen van fietsen bij het station

ZWIJNDRECHT - Deze week zullen de fietsen die voor het station staan geparkeerd worden verwijderd door de Gemeente Zwijndrecht, al eerder is er geflyerd hiermee werden de mensen erop gewezen dat de fiets niet goed stond en verwijderd zou worden. De fietsen staan in de weg voor oa mensen in een rolstoel en maakt het station er niet mooier op. Voor de fietsen die zijn verwijderd kunt u bellen naar 14078. De fietsen die zijn verwijderd kunnen weer opgehaald worden op de gemeentewerf op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00uur en 15.00uur na overleg van de fietssleutel, geldig ID en 20,00euro.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.