Aangehouden voor rijden onder invloed op de Burgemeester Bruinelaan

22 mei 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 25-jarige man uit Zwijndrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 22 mei aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten zagen de man rijden over de Burgemeester de Bruinelaan toen zij hem staande hielden voor een routinecontrole. Uit een blaastest die werd afgenomen, bleek dat de man onder invloed achter het stuur zat.

Tevens bleek de man niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en een ontzegging te hebben voor de rijbevoegdheid. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar werd met een ademtest een promillage van 2,1 gemeten, bijna vier keer zoveel als is toegestaan. De man is verhoord en is later die nacht heengezonden met een rijverbod. Zijn voertuig is in beslag genomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.