Albatros bereidt zich voor op korfbalkampioenen

24 mei 2010 door Ad van Herk
Albatros bereidt zich voor op korfbalkampioenen

ZWIJNDRECHT - Met al twee kampioenen op zak maken de korfballers van het Zwijndrechtse Albatros zich op voor nog meer huldigingen. Na de titels van senioren 4 en 8 maken ook A2, A3 en A5 nog kans op de 1e plaats en zijn ook bij de B-, C-en D-jeugd van de club nog een flink aantal teams die aanspraak kunnen maken op het kampioenschap. Zaterdag 29 mei a.s. zullen al wat beslissingen gaan vallen.

Albatros 1 speelt a.s. zaterdag thuis op sportcomplex Develstein tegen Antilopen en heeft nog een kleine kans op promotie. De 3e plek op de ranglijst immers geeft recht op promotie naar de Hoofdklasse.

Het afgelopen Pinksterweekend stond in het teken van het jaarlijkse jeugdkamp. Mede dankzij het mooie weer konden ruim 160 kinderen en de leiding genieten van een gezellig weekend in het Brabantse Boxtel.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.