Verdachten van vernieling aangehouden op de Koninginneweg

05 juni 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 49 jarige man uit Enschede en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn op 4 juni, even voor middernacht, op de Koninginneweg aangehouden. De twee waren bij een kennis van één van hen in Zwijndrecht op bezoek geweest en kwamen daarna tot de ontdekking dat ze geen slaapplaats hadden. Eén van hen vernielde de ruit van leegstaand pand aan de Koninginneweg. Dat werd gezien en de politie werd gebeld. Agenten troffen het tweetal op de bovenverdieping aan. Kennelijk had een van hen zich verwond bij de vernieling van de ruit, want hij bloedde aan zijn hand. De twee zijn naar het politiebureau overgebracht om daar hun roes uit te slapen, want beiden waren dronken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.