Zwijndrecht is een sportschool armer

05 mei 2010

ZWIJNDRECHT - Het is binnenkort zover dat sportschool Extra Fit aan de Molenvliet gaat sluiten. Op 1 juli sluit eigenaar Mike Zadelhof de deuren. Reden hiervoor is de brief van de gemeente waarin staat dat zijn sportschool illegaal gevestigd is aan de Molenvliet. Mike zit als buurman vrijwel naast de Blue Lagoon zit, maar mag volgens het bestemmingsplan daar niet zitten als bedrijf. Het type bedrijf en het aantal bezoekers vormen het probleem.

Het is heel spijtig voor Mike die alle vergunningen die hij nodig heeft verkregen heeft via de gemeente, maar het enige wat niet verkregen was de toestemming om daar een sportschool te zijn. Mike zat vroeger onder aan de Lindtsedijk waar hij moest vertrekken vanwege de plannen die daar gerealiseerd zouden worden. Zouden: omdat daar veel van de ontwikkelingen nog altijd stil liggen. Ondanks alles probeert Mike zich er doorheen te vechten. "Het is een wrang gevoel wat ik hier aan over houd", aldus Mike.

Hij heeft al zijn klanten een brief gestuurd om ze te bedanken en met hen alles op orde te krijgen. Veel mensen begrijpen het niet waarom er geen goede oplossing gevonden is of waarom er niet op een goede manier gezocht is naar een oplossing.

Privé heeft Mike zijn gezin een flinke knauw gekregen zoals hij dat beschrijft. Hij bedankt al zijn klanten die ook als vrienden hem door de vijftien jaar hebben gesteund. Hij wil niet negatief afsluiten ook al kost het moeite. "Je hebt als ondernemer je best gedaan en verwacht niet zo te moeten stoppen."

Het pand is gehuurd en Mike hoopt dan ook dat daar een oplossing voor gevonden wordt. Alle kosten blijven voor Mike, zoals het leeg opleveren van het pand. Veel mensen hebben steun betuigd en vragen zich af hoe dat kan. Hoe dan ook: Zwijndrecht is straks een sportschool armer. "We wensen Mike succes met de afhandeling", is de boodschap die hij van veel klanten en ondernemers meekrijgt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.