Extra Fit definitief gesloten

14 juni 2010

ZWIJNDRECHT - Sportcentrum Extra Fit is definitief gesloten. Eigenaar Mike Zadelhof heeft aan zijn leden laten weten dat – hoe zeer het hem ook spijt – het doek nu gevallen is. Hij had de laatste weken graag normaal afgesloten, en het liefst natuurlijk in het geheel niet gesloten, maar dat is niet helemaal gelukt.

Veel leden hebben er een vervelend gevoel aan over gehouden. Sommige activiteiten kunnen ze niet binnen Zwijndrecht voort zetten en waar moet je dan terecht. Mike laat in zijn laatste nieuwsbrief weten hoe de werkelijke stand van zaken is. Hij  geeft aan dat het beter is zelf te vertellen hoe alles zit dan dat het roddelcircuit vertelt hoe het zit.

De afhandeling met de Eneco heeft alles doen versnellen. Ondanks een afspraak over een betalingsregeling wilde Eneco in een keer geld zien. Mike heeft er zorg voor gedragen dat alle leden op tijd hun teveel betaalde geld terug hebben ontvangen. De grootste bedreiging voor Mike is het huurcontract dat nog twee en een half jaar blijft bestaan.

Mike heeft aangekondigd hiervoor naar de gemeente te gaan om te demonstreren en te vragen of zij dit van hem over willen nemen. Hij heeft deze actie op touw gezet uit humanitaire overweging, om zo te voorkomen dat er beslag gelegd wordt op zijn huis. Veel kleine ondernemers kennen dit gegeven, waarbij zij in tegenstelling tot grote bedrijven vaak geen steun krijgen of overheidsgeld toegeschoven wordt.

Mike benadrukt dat zijn nieuwsbrief alle vreemde en wilde verhalen teniet moet doen. Hij dankt iedereen voor de prettige samenwerking en hoopt het beste voor ieders toekomst. Mike heeft alle zakelijke contracten afgekocht en heeft geen reserves meer. Wie hem wil helpen met het overnemen van zijn huurcontract aan de Molenvliet is welkom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.