Blue Lagoon op locatie Molenvliet definitief dicht

14 juli 2010

ZWIJNDRECHT - De Bekende Zwijndrechtse Discotheek de Blue Lagoon gaat definitief dicht aan de Molenvliet.
Henk Biesheuvel bevestigde dit toen wij hem dit vroegen. Per 1 juli gaat de Blue dicht op de bekende locatie.

"De Blue gaat echter niet weg uit Zwijndrecht", meldde hij. "We zijn in gesprek met Festino om daar ons werk voort te zetten." Henk Biesheuvel heeft hieromtrent aan meerdere gesprekken gevoerd met Piet de Bruijn die te kennen heeft gegeven mee te willen werken aan deze oplossing. Piet de Bruijn van Festino heeft dit bekend gemaakt bij de gemeente.

"Het is allemaal wel snel gegaan", geeft Henk Biesheuvel aan. "Wij zijn inderdaad uitgekocht en bezig om onze spullen er uit te halen. Het is nu aan de gemeente om mee te werken aan de wissel bij de voormalige Uitstek waar wij destijds ook gegadigde voor waren."
Henk wil Zwijndrecht niet verlaten en is blij dat er vanuit de politiek nog steeds aandacht is voor de zaak. Zwijndrechts raadslid Chris Moorman heeft Henk al een aantal keren gebeld toen het gerucht ging dat de zak met geld betaald zou zijn. Nu is dat definitief meldde hij hem.

Via een artikel van Chris Moorman vanuit de gemeenteraad gepubliceerd op internet kwam Henk Biesheuvel in contact met de politiek die hem en zijn discotheek omarmden. Op Hyves was binnen no time een website gestart waar al gauw 1200 mensen lid van werden.
Nu is het afwachten hoe de ontwikkelingen voor nieuwbouw in het Develpark of elders in Zwijndrecht vorm krijgen. Henk zelf denkt dat dit drie tot vier jaar in beslag gaat nemen.

Hij heeft nog steeds dezelfde positieve boodschap, de Blue Lagoon blijft in Zwijndrecht.
Als het even meezit start de Blue in zijn nieuwe vorm in september in Festino, maar dan moet wel iedereen en alles meezitten en meewerken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.