Verkeerspaal omver op de Burgemeester Jansenlaan

01 augustus 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 38-jarige automobilist uit Zwijndrecht heeft met zijn auto een verkeerspaal omver gereden. Hierna wachtte de verdachte niet en reed door naar zijn huis.

Het ongeval met de paal gebeurde op vrijdagavond 30 juli 2010 op de rotonde van de Koninginneweg en de Burgemeester Jansenlaan in Zwijndrecht. Daar lag inderdaad een paal omver. Vanaf de plek van het ongeval liep een spoor van koelvloeistof dat uiteindelijk eindigde bij de woning van de verdachte. Deze deed na aanbellen van de politie open. Hij had een veel te hoog promillage door alcoholgebruik. Onderzoek wees uit dat de 38-jarige al sinds september 2001 geen rijbewijs meer heeft omdat het destijds ongeldig is verklaard. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.