Man zeer boos op 14 jarige na afval op straat

06 augustus 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 14-jarige jongen uit Zwijndrecht is donderdagavond 5 augustus in zijn nek gegrepen door een 48-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht.

De volwassen man kon zich niet inhouden toen hij bij winkelcentrum Walburg zag dat de tiener een zakje chips op de grond gooide en deze niet opraapte toen de man er wat van zei.

De knul fietste weg maar de man kwam hem met de auto achterna. Hij sneed de jongen af tot op het voetpad in de De Wilgenstraat. De 48-jarige stapte uit, greep de jongen hardhandig vast, gaf hem een klap in het gezicht en uitte bedreigingen. Ook zou hij discriminerende taal hebben gebruikt. Omstanders grepen in. De verdachte vertrok maar kon op basis van zijn signalement thuis worden aangehouden. Hij is ingesloten en wordt verhoord. De 14-jarige heeft aangifte gedaan. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.