Zomeruitverkoop Kringlooppunt

13 augustus 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De komende weken, tot en met 31 augustus, geeft het kringlooppunt aan de Anthonie van Leeuwenhoekstraat 18 spectaculaire kortingen op alle spullen in de babyhoek, waaronder kinderwagens, buggy”s, maxicosi’s en ledikantjes tot wel 50 %.
Ook de zomerkleding gaat in de uitverkoop en hiervoor zal een speciaal rek in de winkel staan waar alles maar één euro kost. 

Dde opbrengst komt ten goede aan de allerarmste kinderen in Oost-Europa en met uw aankopen worden projecten gefinancierd, zoals het bouwen van scholen, medische faciliteiten en geïsoleerde huizen. Hierdoor krijgen deze kinderen een eerlijke kans op een betere toekomst.

Men is ook hard op zoek naar tweedehands artikelen zoals wasmachines, koelkasten, gasstellen, eettafels, goede bankstellen, allerlei keukenartikelen, fietsen, kastjes, lampen, enz.
Tevens doen men ook aan het ontruimen van woningen. Bel vrijblijvend voor een prijsopgave.

De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Het telefoonnummer is 078-6194399.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.