Jaarlijkse wijkschouwen direct na de zomervakantie

16 augustus 2010

ZWIJNDRECHT - De jaarlijkse wijkschouwen komen er weer aan. Tijdens een wijkschouw inspecteren de gemeente, professionals die werkzaam zijn in de wijk en bewoners samen de onderhoudstoestand van de openbare ruimte (straten, verlichting, groenonderhoud).

Datum
Wijk
Startpunt
Dinsdag 17 augustus
Schouw Heerjansdam
Voormalig gemeentehuis
Woensdag 18 augustus
Schouw Kort Ambacht
Winkelcentrum Kort Ambacht
Donderdag 19 augustus
Schouw HOA
Winkelcentrum Oudeland
Maandag 23 augustus
Schouw Walburg
Norderstedtplein
Dnsdag 24 augustus
Schouw Noord
Winkelcentrum Noord
Woensdag 25 augustus
Schouw Nederhoven
Ingang van de sporthal / school De Twee Wieken
Donderdag 26 augustus
Schouw Centrum
Raadhuisplein


Vorig jaar zomer heeft een enthousiaste groep bewoners hun wijk geschouwd op de aspecten 'schoon' en 'heel' van de openbare ruimte. Alle wijken zijn aan bod gekomen. Dat herhalen we elk jaar zodat we de voortgang goed in de gaten kunnen houden.

Dit jaar beginnen alle schouwrondes om 18.30 uur en eindigen uiterlijk om 21.00 uur. Op de fiets wordt elke dag een andere wijk geïnspecteerd. In de bovenstaande tabel staan de exacte data en vertrekplaatsen per wijk. Wethouder Henk Mirck (Openbare Ruimte) neemt dinsdag deel aan de schouw in Heerjansdam.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.