20 jaar zonder rijbewijs

17 augustus 2010

ZWIJNDRECHT - Een 36-jarige automobilist uit Zwijndrecht is op 16 augustus op de Dollard aangehouden. Agenten zagen hem daar rijden en wilden hem controleren. De man stopte snel zijn auto en rende weg naar het winkelcentrum. Daar rende hij een winkel in en wist hij te ontsnappen door aan de achterkant het winkelpand te verlaten. Het signalement van de man was bekend en hij werd binnen de kortste keren alsnog in de buurt aangehouden.

Hij reed naar eigen zeggen al sinds zijn zestiende zonder rijbewijs, twintig jaar dus. Hij had ook geen identiteitsbewijs bij zich. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt en hem na verhoor in vrijheid gesteld, met de belofte dat de volgende keer zijn auto in beslag genomen wordt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.