Val met brommer op de Brugweg

21 augustus 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -Op de Brugweg is in de nacht van vrijdag op zaterdag 21 augustus een 67-jarige man uit Zwijndrecht gewond geraakt. De man reed op zijn snorfiets, raakte door onbekende oorzaak van de weg en kwam ten val op zijn hoofd. Doordat de man wat warrig sprak en bloeddoorlopen ogen had, hadden de agenten het vermoeden dat de bestuurder had gedronken. Hiervoor werd bloed afgenomen en voor onderzoek opgestuurd naar het NFI. De man werd ter observatie de nacht opgenomen in het ziekenhuis.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.