Albatros oefent verder

22 augustus 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Afgelopen week werd er door de selectie van de korfbalvereniging CKV Albatros volop oefenwedstrijden gespeeld. Op donderdag speelde Albatros 1 en 2 tegen Korbatjo. Ook A1 oefende donderdag, zij deden dit tegen Dalto A2.

Op vrijdag vertok de selectie naar Zeeland voor een trainingsweekend aan het Veerse meer, waar ook werd geoefend tegen Tjoba. Ook een combinatie van Albatros 3/4 en A1 vertokken zaterdag naar Zeeland om te oefenen tegen Tjoba. A1 wist na een 4-0 achterstand te winnen met 6-7. Het 3e/4e verloor met 1 punt verschil en het tweede had wederom moeite met scoren. Op zondagmiddag is de selectie nog gaan roeien.
 
Afgelopen zaterdag werd er niet alleen door de selectie geoefend, ook de andere teams hadden hun eerste oefenwedstrijd.
Albatros D1 en B1 krijgen thuis ruim op hun broek tegen de hoofdklassers Sporting Delta D1 en RWA B1. Albatros B2 verloor van RWA B2, maar C1 won netjes van toekomstig competitietegenstander Sporting Delta. Albatros A2 won met 19-5 van Vitesse, terwijl A4 met 5-8 van Vitesse verloor. Albatros 5 wist na een 9-4 achterstand tegen Vitesse gelijk te spelen met 9-9.

Volgende week zullen een aantal jeugdteams meedoen aan een toernooi bij Excelsior. Albatros 1 t/m 3 zullen oefenen tegen Rust Roest 1 t/m 3. Verder zal er nog geoefend worden tegen onder andere Vitesse en KCC.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.