Stinkende tankwagon in Kijfhoek

11 september 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Twee werknemers zijn niet lekker geworden tijdens hun werk op rangeercomplex Kijfhoek in Zwijndrecht. De twee waren in de buurt van een van de tankwagens. Zij raakten onwel. Ambulancepersoneel behandelde hen. Een hoefde niet mee en de andere nam de ambulance mee voor verdere controle bij het ziekenhuis.

Het ging om twee mannen van 48 en 54 jaar uit Delft en Ridderkerk. De lucht vormde geen gevaar voor de omgeving omdat deze in de directe omgeving van de wagon hing. Men kon bij de wagon niets ontdekken. Mogelijk dat er een restproduct op de container lag dat was gaan uitdampen of dat er toch iets mis was met een afsluiter die niet goed dichtzat.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.