Stratt+ gevestigd aan de Stationsweg in Zwijndrecht

23 september 2010

ZWIJNDRECHT -Stratt+ adviesbureau voor ruimtelijke zaken opende Donderdagmiddag haar nieuwe en goed bereikbare kantoor in Zwijndrecht. Het gebouw Vierdrecht aan de stationsweg 45 is goed bereikbaar met openbaar vervoer maar uiteraard ook met de auto aan de uitvalsweg van de A16.

Op het VNG congres in leeuwarden had men al aangegeven dat deze locatie door Stratt+ was uitgekozen. Daar kan men de bezoekers net zo goed ontvangen als op de dubbele stand in leeuwarden waar al veel contact werd gelegd tussen bestuurders en medewerkers van het adviesbureau. Ook in Zwijndrecht kunnen de bestuurders terecht voor de diverse adviezen. Stratt+ is een adviesbureau voort ruimtelijke ordening in de breedste zin van het woord.

Niet alleen adviezen kunnen er worden geleverd maar ook interim managers of coaches. De medewerkers van Stratt+ zorgen binnen de bedrijven en gemeenten voor en professionele ondersteuning en continuiteit voor de projecten. Via maatwerk en een persoonlijke  benadering zorgen zij er voor dat de wensen van de klant centraal staan.

De flexibele opstelling van de medewerkers zijn er op gericht dat de juiste oplossing wordt gevonden en dat is zeker in de ruimtelijke ordening een bijzondere opgave. Stratt+ werkt vanuit jarenlange ervaring en met een passie voor het vak. Zij nemen binnen projecten  het proces en of projectmanagement voor hun rekening in maatwerk  naar de opdrachtgever. Stratt+ werkt van plan naar werkelijkheid aldus hun visie. 

Stratt+ is gewend om plannen helder te analyseren en deze te vertalen naar concrete plannen. Een mooie aanwinst voor Zwijndrecht dus op de stationsweg. Een gebied  waaraan nog veel gesleuteld gaat worden in de toekomst of dat nu de HOV-D is of de plannen aan de Koninginneweg in de ruimtelijke zin past dit binnen de kennis en ervaring van Stratt+.

Wethouder Vissers bezocht bij de opening  het kantoor in het kantorengebied Vierdrecht waar de gemeente Zwijndrecht ook tijdelijk gehuisvest is geweest. Op het VNG congres was er al uitgebreid contact geweest met een delegatie van de gemeente Zwijndrecht waaronder gemeentesecretaris Nico van de Poel die dezelfde middag afscheid nam van de gemeente Zwijndrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.