Conventus haalt eerste korfbalzege tegen ongeslagen koploper

26 september 2010 door Ad van Herk
Conventus haalt eerste korfbalzege tegen ongeslagen koploper

ZWIJNDRECHT - Een vanaf het eerste tot het laatste fluitsignaal met volle inzet strijdend Conventus wist voor een daverende  stunt te zorgen door Trekvogels met een zeer verdiende 9-7 nederlaag terug  te sturen naar Rotterdam. Conventus begon flitsend en kwam al binnen een paar minuten op een 2-0 voorsprong. Nimmer werd in deze wedstrijd tegen een achterstand aangekeken Slechts 1x bij een 2-2 stand wist Trekvogels langszij te komen.

Vervolgens was het steeds Conventus  dat aan de voordelige kant van de score bleef.. Opvallend in deze wedstrijd was dat driekwart van de doelpunten werden gemaakt uit vrije of strafworpen. Al met al een puike teamprestatie. Deze teamprestatie leverde een welverdiend applaus op van het sterk meelevende publiek Eerstkomende tegenstander is Melmac uit Tilburg die ook nog wachten op de eerste punten. Conventus is dus gewaarschuwd!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.