Valse start Albatros selectie!

14 november 2010 door Ad van Herk
Valse start Albatros selectie!

ZWIJNDRECHT - Geen winst voor het 1e en 2e team van de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros, wel winst voor het 3e en 4e team van Albatros.

Het eerste selectie team van Albatros kon de goede oefenperiode niet bekronen met een goede competitiestart. In de wedstrijd tegen het Alblasserdamse Kinderdijk was het scorend vermogen onder de maat, terwijl er in de oefenwedstrijden vaak lustig op los werd gescoord. Bij rust leidde Kinderdijk met 1 punt verschil, 7 – 6, maar vervolgens liep de thuisploeg verder uit naar een 9 – 6 voorsprong. Het moeilijk scorende Albatros kon het gaatje niet meer dichten. De sfeerloze wedstrijd eindigde in een teleurstellende 14 – 10 nederlaag.

Het 2e team van Albatros begon goed aan de wedstrijd Kinderdijk 2. Hoewel de ploeg van Elwin Lommers veel vrije ballen tegen kreeg in het begin van de wedstrijd, wist de ploeg zich daar overheen te zetten en zich naar een voorsprong te knokken. Na de rust was het Kinderdijk dat elke keer de voorsprong nam en het lukte Albatros op een gegeven moment niet meer de achterstand weg te werken. Een geflatteerde eindstand van 20 – 15, het spel bood echter wel perspectief.

Wel was er winst voor het derde en vierde team van Albatros. Het derde team wist met 10 – 11 te winnen van Vriendenschaar uit Hardinxveld. Het vierde wist ruim te winnen van Atlas, 15 – 7. Albatros B1 presteerde goed tegen het favoriet geachte Rust Roest en wist via een 1 – 5 achterstand tot 4 – 5 te komen bij rust. De Brabantse ploeg was echter net iets beter en won met 8 – 10. Wel winst voor C1, dat in een volle Develsteinhal speelde tegen Vitesse en verdiend wonnen met 9 – 5. Verder wist F3 dit seizoen voor het eerst te winnen, zij wonnen met 1 – 0 van HKC. Net als F3 won ook A4 voor het eerst dit seizoen, zij klopten ZKV met 10 – 4.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.