Clubkampioenschappen O&O jongens- en herenselectie

15 november 2010 door Ad van Herk
Clubkampioenschappen O&O jongens- en herenselectie

ZWIJNDRECHT - Onder grote publieke belangstelling vond zondag in de turnhal aan de Uilenvliet de clubkampioenschappen van de jongens- en herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O plaats.
In diverse categorieën en nivo’s werd gestreden om het eremetaal. Allen verwerkten een zeskamp bestaande uit vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rek.

De turners leverden goed werk met tal van hoogstandjes.

Na een sportieve strijd kregen de volgende winnaars een medaille omgehangen:
Goud was er voor Martijn van Balen, Jens van der Helm, Mike Erkelens, Dyon Puperhart, Luuk Huernink, Axel Quist, Stefan Raats, Danny de Lange, Ruben van Beelen, Tim Alkemade, Dennis Swinkels, Jordi Hagenaar, Danny Hamann, Jelle Van Leeuwen, Sjoerd van Veldhuizen, Martin Mange, zilver voor Jordy Hagestein, Isscha Statie, Kevin van Sonsbeek, Roel van der Beek, Koen van den Ende. Koen Kappetijn en brons voor John Legen en Gijs Zijderveld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.