Koppelaar en Albatros uit elkaar

27 november 2010 door Ad van Herk
Koppelaar en Albatros uit elkaar

ZWIJNDRECHT - Na drie jaar samenwerking gaan Michel Koppelaar en de Zwijndrechte korfbalvereniging Albatros aan het eind van het seizoen 2010-2011 uit elkaar.
Koppelaar, die naar eigen zeggen tot op dit moment met veel plezier bij de Zwijndrechtse club werkt, heeft een verlenging van zijn contract met een vierde jaar nog wel overwogen. Na goed overleg is echter besloten dat zowel Albatros als de trainer na drie seizoenen aan iets nieuws toe zijn.
De Hardinxvelder heeft nog geen idee of hij in het seizoen 2011-2012 op het korfbalveld actief zal zijn. “Wat ik volgend seizoen ga doen weet ik nog niet. Misschien wel een jaartje wat rustiger aan, maar als er een leuke uitdaging komt ben ik misschien wel weer als trainer actief. Ik zie wel wat er op mijn pad komt”.
Albatros moet nu dus op zoek naar een vervanger voor Michel  Koppelaar en de technische commissie van de club hoopt snel met een opvolger in gesprek te komen.
Albatros speelt in de zaalcompetitie in de 1e klasse na de degradatie van vorig seizoen en heeft de ambitie snel weer een klasse hoger te reiken. Buiten is de club Overgangsklasser na het kampioenschap onder leiding van Michel Koppelaar in mei 2009.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.