H.A. Lorentzstraat per direct afgesloten voor doorgaand verkeer

02 december 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - In verband met een gebarsten riool wordt de H.A. Lorentzstraat tussen de W. Snelliusweg en de Dirck Uytenboogaertstraat afgesloten voor alle verkeer voor minimaal één week (beide richtingen). Bedrijven en omliggende straten blijven bereikbaar via de W. Snelliusweg. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Plantageweg.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.