Extra koopavonden en koopzondag in winkelcentrum Walburg

02 december 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 3 en woensdag 22 december 2010 zijn er extra koopavonden in Winkelcentrum Walburg. De winkels zijn dan tot 21.00 uur geopend. Zondag 19 december 2010 zijn de winkels in Walburg van 10.00 uur tot 16.00 uur open. Het college van burgemeester en wethouders wil het winkelend publiek tegemoetkomen en heeft besloten dat er op de koopzondag en de extra koopavonden geen parkeerregulering geldt. Dat betekent dat u dan gratis kunt parkeren. Voor de vaste koopavonden op donderdag verandert er niets en geldt er parkeerregulering tot 21.00 uur.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.