E4, E5, E7 en E8 najaarskampioen bij VVGZ.

18 december 2010 door Ad van Herk
E4, E5, E7 en E8 najaarskampioen bij VVGZ.

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag werd het Vogelnest het kampioensfeest voor de pupillen gehouden. Veel teams zagen hun competitie door de bizarre weersomstandigheden niet helemaal gespeeld, maar stonden wel bovenaan en voor de teams die dit betrof, organiseerde het jeugdbestuur een kampioensfeestje.

Het betrof de teams E4, E5, E7 en E8 en in een goed gevulde kantine, waar vele ouders, omas en opas ondanks het winterse weer kwamen opdagen, sprak jeugdvoorzitter Ronald Had de jeugdteams toe. Na de patat en limonade werd ieder team apart naar voren gehaald en mochten ze wat over het team vertellen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.