Slapende man in gestolen vrachtauto aangehouden aan de H.A. Lorenzstraat

24 december 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -  In een kleine vrachtauto hebben politiemensen een slapende man aangehouden. Ze zagen dat deze 42-jarige man uit Etten-Leur voorover op het stuur lag te slapen. Het voertuig stond op de H.A. Lorenzstraat in Zwijndrecht.

Na controle bleek dat de vrachtauto gestolen was. De verdachte had drugs bij zich, een flesje met daarin amfetamine. Verder lag er gereedschap in het voertuig dat te gebruiken is voor het plegen van een inbraak. De aanhouding gebeurde op vrijdag 24 december 2010 rond 00.50 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.