Illegaal vuurwerk gevonden aan de Lodewijk van Nassaustraat

30 december 2010 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Agenten hebben illegaal vuurwerk gevonden. In Dordrecht gebeurde dat in een woning aan de Oudendijk. De politiemensen hielden daar een 21-jarige man uit Dordrecht aan in verband met illegaal vuurwerk. De politiemensen gingen op woensdagmiddag 29 december 2010 naar de verdachte. Er was informatie binnengekomen dat hij illegaal vuurwerk had. Na een paar keer vragen gaf de man toe dat hij inderdaad vuurwerk had gekocht via het internet en op woensdag het pakket had gekregen. Het ging onder andere om knalvuurwerk. In een schuur aan de Lodewijk van Nassaustraat in Zwijndrecht vonden agenten ook illegaal vuurwerk. Ook hier ging het voornamelijk om knalvuurwerk. De politie hoorde de 36-jarige eigenaar van het vuurwerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.