Conventus te laat wakker!

10 januari 2011 door Ad van Herk
Conventus te laat wakker!

ZWIJNDRECHT - Het eerste korfbalteam is slecht gestart bij de hervatting van de zaalcompetitie. Tegen het laag geklasseerde Good-Luck liep men in deze uitwedstrijd geheel onnodig tegen een nederlaag op. Pas in het laatste gedeelte van de 2e helft wist men de korf doeltreffend te vinden. Een achterstand van 12-6 kon nog worden terug gebracht tot 12-11. De tijd was tekort om het tij nog te kunnen keren en was de nederlaag een feit. Ook volgende week zal het en dan opnieuw uit tegen Ten Donck zeker niet gemakkelijk worden. In de thuiswedstrijd tegen deze tegenstander leed men een ruime nederlaag. Conventus zal dus uit een ander vaatje moeten tappen om dit te voorkomen. Het 2e team doet het beduidend beter. Ook nu weer wisten zij tegen DKC 4 in Delft een 11-8 overwinning te behalen. Alle tot nu toe gespeelde wedstrijden leverden de volle winst en is dit team de trotse koploper. Het 4e team behaalden in Roosendaal tegen Keef-Fit 4 een nuttige 9-7 overwinning.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.